Ontdek het programma

Het billen benen trainings programma is ontstaan nadat is gebleken, dat binnen de grootste sportindustrie de billen en benen shape lessen nog altijd het populairst zijn. Dit zal nooit verminderen. Het aantal bezoeken naar de lokale sportschool dat wordt behaald ligt op 1 a 2 keer in de week. Hedendaagse drukke agenda's en gezinslevens gaan immers voor.
Daarom is dit platform de uitkomst om naast je sportschool abonnement, of je hardloop rondjes een dagelijks gerichte training te kunnen doen, waar en wanneer je maar wilt!


De persoonlijke workouts van trainer Alain Hulspas die al meer dan 20 jaar actief is in de fitnessbranche en vele prominenten onder zijn hoede heeft, maakt dat iedere les een genot is om aan deel te nemen. Alain zorgt ervoor dat het niveau iedere keer weer wordt verlegd en neemt jou mee in deze leuke en vooral effectieve manier van trainen.

Naast de persoonlijke trainingen zijn er nog 40 groepslessen te volgen, opgenomen in verschillende niveaus en met verschillende mensen. Allemaal even enthousiast en gemotiveerd, dus een prima gelegenheid om jezelf te toetsen met anderen. Join the club!

Hoe vaak mag je trainen?

Zo vaak je maar wilt!
Je zult merken dat wanneer je er echt helemaal in zit, je je eigen favoriete workouts kent en die ergens op een dagdeel gaat doen. Je zult bepaalde workouts gaan combineren met elkaar want het resultaat is verbluffend.
Elke dag 20 minuten de tijd nemen in je eigen omgeving, dat kan met billenbenentrainen.com.

 • fase 1

  Maak je lichaam klaar voor activiteit, vergroot je longinhoud en warm je spieren op. Wanneer blijkt dat je meer tijd nodig hebt om je lichaam op te warmen voor de training neem die dan. Zet de workout op pauze. Luister naar je lichaam!

 • fase 2

  De 15minuteworkout komt in 3 categorieën (niveau 1-2). Het niveau wordt bepaald door het weerstandsniveau van de tube en de moeilijkheidsgraad en intensiteit van de oefeningen. Begin altijd bij level 1. Het level van de workout wordt aangegeven in de titel van de 15minuteworkout. Naarmate je verder komt in het programma kan je het niveau van de trainingen

 • fase 3

  Na de 15minuteworkout nemen we 2 minuten om ons lichaam weer te laten herstellen. De ademhaling en hartslag moeten weer naar een normaal niveau om de activiteiten van de dag te kunnen hervatten. Wanneer blijkt dat je meer tijd nodig hebt om te herstellen, neem die dan. Luister naar je lichaam!

HIPNTHIGH 15- MINUTE WORKOUT

“De aankomende maand(en) ben ik jouw Personal Trainer. Ik neem je mee op een sportieve reis naar een beter en gezonder lichaam en nieuwe levensstijl.“

De trainingsdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Dan volgt op woensdag een rustdag. Als je geen rustdag meer nodig hebt is dit de dag waarop je naar de sportschool gaat, (strand)wandeling maakt of een cardio workout volgt!. Vrijdag en zaterdag zijn ook trainingsdagen. Zondag is weer een rust of sportschooldag.

Je bepaald zelf welke workout je doet. Als je je sterk voelt ga je voor het maximale, daag jezelf uit, maar ga niet te ver! Op een "off day" kies je voor een lichtere workout, maar blijf meedoen aan het programma voor minimaal 4 weken achter elkaar om het beste resultaat te behalen.

Varieer de trainingen, er staan genoeg trainingen online om af te wisselen, Varieer ook in niveau, daag jezelf uit maar luister naar je lichaam!

 • programma
 • maandag
 • dinsdag
 • woensdag
 • donderdag
 • vrijdag
 • zaterdag
 • zondag
 • trainingsdag
 • rustdag

Wanneer train ik?

Het maakt niet uit op welke tijdstip van de dag je de 15minuteworkout volgt. Het mag 's ochtends, 's avonds of tussendoor. Als je mij vraagt waar mijn voorkeur naar uitgaat dan is het 's ochtends. Waarom? Een goede start is het halve werk, het zal een positieve weerslag hebben op de verdere invulling van de rest van je dag.